By 12 oktober 2014 Read More →

Klokhuis Ontwerpwedstrijd in de Ontdekfabriek #DDWmoodkids

In De Ontdekfabriek kunnen kinderen hun affiniteit met Design en Technologie ontdekken. De Ontdekfabriek is het hele jaar een leuk en interessant uitje voor kinderen. Zeker als je van knutselen, avonturen beleven en experimenteren houdt. Het lijkt wel of hier alles kan en mag! En welk kind vindt dat nu niet leuk?!

workshop ontdekfabriek #ddwmoodkids

Tijdens DDW 2014 staat De Ontdekfabriek in het teken van het samen eten. Binnen het thema ’Iedereen aan tafel’ worden kinderen geïnspireerd om samen met het team van De Ontdekfabriek zelf ontwerpen te maken die het samen eten nog beter of leuker maken. Ze kunnen hun ontwerpen insturen voor de wedstrijd ’Het Klokhuis zoekt Ontwerpers!’.

het klokhuis zoekt ontwerpes

Wat kan er beter tijdens het avondeten? Gezelliger? Handiger? Mooier? Milieuvriendelijker? Eerlijker? Hoe kan jij er voor zorgen dat je fijner zit, of handiger bestek hebt? Dat iedereen aan tafel kan, ook een baby of iemand die gehandicapt is. En dat de spullen milieuvriendelijk gemaakt worden? Kortom; Heb jij een idee voor een beter diner? Kom dan langs en doe mee aan de gratis Klokhuis-workshops (kinderen 8-14 jaar) in de Ontdekfabriek. In anderhalf uur maak je een inzending voor de ontwerpwedstrijd. Let op je moet je wel opgeven voor de gratis workshop.

TIP: Ga je niet naar DDW en wil je toch een ontwerp maken en inzenden? Maak je ontwerp dan thuis en stuur het in voor 19 december 2014!

De Ontdekfabriek

  • 18-23 oktober 13.30-18 uur
  • Locatie: Torenallee 22 te Eindhoven
[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit, Thema

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.