By 11 oktober 2014 Read More →

Toekomst Toveren in de Health Factory #DDWmoodkids

Tijdens zes dagen van de Dutch Design Week nodigt het Publieke ‘Health Factory’ jonge uitvinders uit om te experimenteren, spelen en ontdekken hoe aspecten van de digitale technologie omgezet kan worden naar toekomstige Digital Health ideeën. Kinderen van alle leeftijden worden uitgedaagd om hun creativiteit en hun nieuwsgierigheid mee te nemen; om te experimenteren met interactieve installaties; te spelen met beeld applicaties, en kleine hands-on projecten te maken.

tover je toekomst ddw

Tover je Toekomst

Ontdek nieuwe technologieën, en ervaar nieuwe manieren van leren door middel van spannende nieuwe gereedschappen, nieuwe mensen en nieuwe ideeën.

Bezoekers worden uitgenodigd om te ontdekken en actief te worden met een aantal installaties, gereedschappen en speelgoed (voor sommige pakketten wordt een bijdrage gevraagd).

Health factory

  • 21 t/m 26 oktober 11-17.00 uur
  • Locatie: Philips Museum – Emmasingel 31 Eindhoven

TIP: Ga je samen met je kind naar DDW ? Volg via #DDWmoodkids kindvriendelijke Dutch Design tips!

ddw_health factory

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit, Thema

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.