By 10 oktober 2014 Read More →

Kodomo Caféこどもcafe #DDWmoodkids

Helemaal uit Japan komen ze. De crew van het Japanse pop-up restaurant Kodomo Café. Misschien niet zo bijzonder voor een Japans restaurant. Toch is dit Japanse restaurant anders. De crew en eigenaren van Kodomo Café zijn namelijk kinderen in de leeftijd van vier tot en met zever jaar !

kodomo cafe

Kodomo Café komt naar Eindhoven

Het Kodomo Café is dit jaar onderdeel van de Dutch Design Week –DDW- in Eindhoven. Het pop-up café is gesitueerd op het terrein van Piet Hein Eek en alleen al daarom is het een bezoekje waard! Het café is per dag slechts vier uur open. Laten we eerlijk zijn dat heeft vast ook iets te maken met de wet op de kinderarbeid. Maar dat moge de pret niet drukken. Volgens ons is een bezoek aan dit restaurant naast een culinaire ervaring namelijk ook een heel leuk uitstapje! De kleine Japannertjes verwelkomen de gasten, koken zelf en serveren het eten uit. Een restaurant gerund door kinderen dat willen wij niet missen. Maar wees er wel vroeg bij want het aantal couverts is beperkt.

Dus komt dat zien en proef! Wij zijn zaterdag de 18de aanwezig.

menu japans kindercafe

Kodomo Café こどもcafe

  • 18 en 19 oktober geopend van 11.00 tot 15.00 uur
  • Locatie: Piet Hein Eek – Halvemaanstraat 30 te Eindhoven

PSSSST: Ga je ook naar DDW? Je kunt ons volgen, we laten een spoor van #DDWmoodkids achter 😉 We vinden het leuk je te ontmoeten dus reageer gerust via social media, tot ziens?!

kindercafe PHE #DDWmoodkids

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit, Thema

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.