By 9 oktober 2014 Read More →

Design for kids #DDWmoodkids

Net als vorig jaar kunnen kinderen weer volop aan de slag tijdens Design for Kids! De thema’s van dit jaar zijn o.a. duurzaamheid, recycling en oude ambachten & technieken. De workshops vinden dit jaar plaats in de ‘Inflatable Dome’, een grote opblaasbare iglo, midden op het Stadhuisplein.

desing for kids ddw 2014 #ddwmoodkids

Onder leiding van ‘echte’ ontwerpers maken kinderen kennis met design. Kinderen kunnen ondermeer werken met textiel en ontwerpen met recyclemateriaal.

Naast het vaste (gratis) workshop programma zijn er ook kleinere activiteiten. Zo kan er op gezette tijden een eigen button ontworpen worden. Of er kan gewerkt worden aan de Tape Wall, een graffiti van tape, die tijdens DDW alleen maar voller en mooier wordt. De allerkleinsten kunnen ook gewoon lekker kleuren, knippen en vouwen! Design for Kids is óók leuk voor ouders of opa’s en oma’s! Let op: er kan niet gereserveerd worden. Iedereen is welkom, vol=vol.

workshops kinderen #DDWmoodkids

#DDWmoodkids kindvriendelijke DDW route

Moodkids neemt dit jaar een kijkje bij Design for Kids en bezoekt de workshops Trashlab, Poedel van Trojie en geef hem van katoen! We stippelen een kindvriendelijke DDW route voor je uit die je kunt volgen via #DDWmoodkids.

Design for Kids

  • 18 t/m 26 oktober van 11 tot 18.00 uur
  • Locatie: reuze IGLO op het Stadhuisplein te Eindhoven
[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit, Thema

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.