By 4 oktober 2014 Read More →

gratis toegang ABC met de dieren mee

Vandaag, op Dierendag, opent het museum ABC met de dieren mee een speelse tentoonstelling voor kinderen vanaf 3 jaar. Van Nijntje en Dikkie Dik tot Rupsje Nooitgenoeg en Kleine Ezel: in de nieuwe tentoonstelling ontmoeten kinderen al klimmend, klauterend en vooral spelend de leukste kinderboekenbeesten.

abc metdedierenmee museum kinderen

Leuk en leerzaam detail is dat – de naam verklapt het eigenlijk al – alle letters van het alphabet aan bod komen. Spelenderwijs ontdekken kinderen letters, klanken en rijmwoorden. En het plezier van (voor)lezen. De tentoonstelling zal voor veel kinderen een feest van herkenning zijn en tegelijk een nieuw avontuur vol ontdekkingen.

De tentoonstelling ABC met de dieren mee is geschikt voor kinderen van 3 t/m 6 jaar.

Zijn jou kinderen hier te oud voor? Bezoek dan eens een ander museum voor kinderen in Nederland of een kindermuseum in België, er zijn er genoeg!

TIP: Kom verkleed en krijg gratis toegang !

Een nieuwe tentoonstelling, dat vraagt om een feestje! Bezoek daarom vandaag (!) zaterdag 4 oktober het museum en laat je schminken tot hond, tijger of ander dier. De Verhalendame trakteert je op de mooiste verhalen. En iedereen die zaterdag 4 oktober verkleed komt als zijn of haar favoriete beest heeft gratis entree. Kom ook!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit, Thema

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.