By 7 september 2014 Read More →

Kleuterbioscoop, te leuk om niet te gaan

Ken je dat, van die zondagochtenden dat jij je kleuter(s) wel achter het behang kan plakken? Dat ze niets leuk vinden om mee te spelen, want ze hebben zó weinig speelgoed. En alle Disney films die in de kast liggen komen nu echt wel je neus uit. Gelukkig hebben wij daar een oplossing voor: de kleuterbioscoop !

kleuterbioscoop

6 redenen om naar de kleuterbioscoop te gaan :

  1. Entertainment begint bij de entree! Na de kaartcontrole (wat al heel spannend is voor je kindje) krijg je een envelop met entertainment: opdrachten en kleurplaten over de film. Overal liggen kleurtjes klaar, dus er kan meteen fanatiek gestart worden. Dan kun jij ondertussen even lekker bijkomen met een kop koffie of thee!
  2. Het beste excuus om te snoepen, voor en tijdens de film. Bij het filmkaartje hoort ook lekkernij! Voor je kindje een kidscombo (drankje zonder prik, zoete of zoute popcorn, zacht snoep en een cadeautje) en voor jezelf een lekker koek of muffin. En zeg nou zelf, zo’n zak popcorn koop je er voor jezelf ook nog bij om het sfeertje compleet te maken.
  3. Geen donkere zaal en hard geluid. Speciaal voor de kleutertjes gaat bij deze films het licht niet helemaal uit en het geluid staat zachter. Helemaal niet eng dus en daardoor meteen leuk.
  4. Geen gezeur ! Een paar uurtjes gezelligheid, geen gezeur en een tevreden kindje. Niets meer aan doen.
  5. Officieel filmdiploma. Na afloop van de film is er een filmdiploma uitreiking en ook jouw kind krijgt er een. Kunnen ze apetrots aan iedereen laten zien waar ze geweest zijn. Een extra reden om op zondagmiddag bij opa en oma op bezoek te gaan!
  6. Die dikke knuffel van je kind op weg naar huis, want het was zo leuk!

Op zondag 14 september is er weer een kleuterbioscoop. Wij gaan, jullie toch ook?!

WEETJE: De Pathé Kleuter Bios is voor kinderen van 3-6 jaar. Bij het ticket van € 9,- is een Kids Combo (of koffie/thee met iets lekkers voor de ouders), kleurplaat en diploma inbegrepen.

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit, Thema

Auteur:

Ceciel is een echte Brabantse. Ze houdt van een worstenbroodje - ondanks dat ze verder vegetarisch eet - is dol haar glaasje wijn en kopje thee (met een koekje!). Maar bovenal is ze dol op haar 2 mannen thuis. Op haar blog badschuim.eu schrijft ze over alles wat haar bezighoudt. Haar motto: ♥ A little magic can take you a long way ♥