By 6 september 2014 Read More →

Er op uit AGENDA

We hebben weer twee leuke kidsproof events voor je gezonden! Zelf bezoeken we dit jaar het Snorfestival kom je ook?

13 september Kiindfestival – Amersfoort

Een spring-eet-dans-speel-bouw-relax-festival voor kinderen en hun ouders dat is het nieuwe Kiindfestival.
Zin in hutten bouwen, picknicken, fijne bandjes luisteren, struinen over een groene markt, verhalenvertellers, biologische hapjes en kindertheater? Ga eropuit met het hele gezin en bezoek 13 september Panta Rhei in Amersfoort voor het Kiindfestival!

Met het beste kindertheater van Nederland, want Hakim en Ageeth de Haan treden op.

Op het picknickveld kun je loom achterover hangen terwijl je geniet van heerlijke biologische catering en luistert naar een relaxt akoestisch bandje. Doe proefjes, speel, knutsel of speur door het bos. Het beloofd een festival voor het hele gezin te worden: van baby, tot peuter, kleuter, schoolkind én ouders!

kiindfestival

21 september Snor Festival – Kampeerterrein de Lievelinge in Vuren

Op het Snorfestival kun je naast rondwandelen tussen snorren, auteurs en illustratoren – van de boeken van uitgeverij Snor – ook leuke workshops volgen, zoals jongleren, haken en breien, zeefdrukken en ontbijttafel styling.

snorfestival

Ook kun je terecht bij de bloggersmarkt, georganiseerd door auteur en blogger Yvestown, waar je leuke handgemaakte items kun kopen, en alle Snor boeken natuurlijk!

Deelnemers aan de bloggersmarkt (YvesTwon Fair 2014):

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit, Thema

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.