By 2 september 2014 Read More →

De 7 leukste kids places aan de Belgische kust

De Belgische Kust heeft heel wat te bieden, zeker onze kleine monstertjes zullen zich niet gauw vervelen.

Belgische kunst TIP 1: Retropark De Sierk
De Sierk is een thema-speelterrein waar je kinderen met diabolo’s en eenwielers kunnen oefenen in een echte circustent, waar je kinderen aan de trapezes kunnen bengelen en hun kunsten kunnen tonen op het touwlopersparcours. Maar De Sierk is ook een plaats waar je met uw kinderen rust kunt vinden in het groen, waar u met uw kinderen leuks kunt beleven in de circuswoonwagens, waar je je kinderen kunt uitdagen op de go-cars, en waar je, zoals het circusorkest, muziek kunt maken. Dit retropark is onze absolute nummer één aan de Belgische Kust! Meer info vind je op www.desierk.be

belse kunst met kinderen

Belgische kunst TIP 2: Plopsa De Panne
Heel commercieel maar wel een toptip aan zee is Plopsaland De Panne. Bezoek de helden van Studio 100 en ontdek naaste de vele buitenattracties ook de indoorattracties van Mayaland en Wickieland.
Meer info vind je op www.plopsa.be

Belgische kunst TIP 3: Vissen op de pier van Nieuwpoort
Dit is een heel leuk plekje, want hier hangen visnetten die je met touwen aan een katrol in het water kunt laten. Je kunt ze daar huren voor een prikje.
Meer info vind je op www.nieuwpoort.be

lobke gielkens belgische kunst

Belgische kunst TIP 4: Het Stripdoolhof / De Dronkenput in Middelkerke
Hier vind je een super-de-luxe speeltuin en een metershoge piramide van strobalen. Maar het hoogtepunt is het circa 5 ha grote doolhof. Ook De Dronkenput is een echte topper! Meer info op www.toerismemiddelkerke.be

Belgische kunst TIP 5: Seafront in Zeebrugge
In het boeiende maritieme themapark Seafront ontdek je alle geheimen van de zee en leer je over de rijke visserijgeschiedenis. Je gaat er aan boord van een lichtschip en van een echte Russische duikboot. De allerkleinsten kunnen zich uitleven in het piratenspeelparadijs of het kleurrijke ballenbad. Meer info vind je op www.seafront.be

Belgische kunst TIP 6: Lustige velodroom Blankenberge
Met een 70-tal komische fietsen is De Lustige Velodroom al sinds 1933 een attractie voor jong en oud op het strand van Blankenberge. Rij op de houten piste rond op de meeste gekke fietsen ter wereld en beleef de dag van je leven. Meer info vind je op www.delustigevelodroom.be

belgische kunst kinderen

Belgische kunst TIP 7: Aquafun en Kids World in Koksijde

Kinderen tot 12 jaar beleven dolle pret in Kids World, de binnenspeeltuin van Sunparks in Oostduinkerke. Voor eindeloos waterplezier kun je terecht in het overdekte waterparadijs Aquafun.
Meer info vind je op www.zwemmenbijsunparks.be

kunst belgie met kinderen

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit, Thema

Auteur:

Lobke Gielkens woont samen met haar Lief Patrick en 2 prachtige kindjes Kobe (2010) en Frauke (2012) in het Belgische Puurs. Ze werkt als freelance journaliste voor het magazine van Femma en Steps Magazine. Haar ervaringen als creatieve, werkende mama schreef ze in 2013 neer in Het Leuke Mamaboek. In juni 2014 verscheen haar tweede boek Het Leuke Vakantieboek. En ook buiten de uren kan ze het schrijven niet laten. Op haar blog Leuke Wereld blogt ze over alle leuke dingen die ze maakt, beleeft en spot binnen en buiten haar gezin. Op Instagram deelt ze haar familieleven, haar DIY-projectjes, haar gemakkelijke receptjes en haar liefde voor vintage en retro. Op Pinterest pint ze alles wat haar inspireert voor het maken van leuke dingen.