Altijd en overal genieten

Afgelopen week hadden we een pretparkuitje gepland. Samen met 3 kinderen en een vriendin zou ik naar Walibi gaan en daar gezellig picknicken. Helaas voor ons kwam het die ochtend met bakken uit de hemel. Jammer voor de kinderen. Maar ook voor ons! Want in plaats van een zonnige picknick op een groen veldje zaten mijn vriendin en ik samen met de kinderen in een overdekte speelhal . Zij heerlijk spelend, wij verlangend naar buiten en de zon …

kinder picknick

Kinder Picknick

De beloofde picknick moest er natuurlijk nog wel komen, ik had alles al in huis en de kinderen.. nou ja je kent het wel als je wat beloofd….

Dus pakte ik in plaats van 1 grote mand – tips daarvoor lees je hier – 2 kleine mandjes voor mijn dochters en mochten ze met de bolderkar een plekje in de tuin zoeken. Ach en voor kleine kinderen maakt dat eigenlijk helemaal niet uit, die genieten altijd en overal wel, of dat nu thuis of in een pretpark is..

kinder picknick mandjes

Een Kinder Picknick begint al met het zelf dragen van je eigen eten. Een leuk mandje is daarbij dus een must! In onze mandjes zat:

  • lunchtrommeltje met brood
  • pakje Optimel Lang Lekker met een papieren rietje
  • trommeltje fruit
  • mini bakje snoepjes of nootjes
  • servetje

Locatie Kinder Picknick

Zoek een lekker plekje op het balkon of in de tuin of bouw in huis een hut, leg er een mooi kleed neer of wat kussens, draai een vrolijk muziekje en je kinderpicknick kan beginnen!

bolderkar kinder picknick

Pakje Uitje

Ga jij binnenkort wel naar een pretpark of dierentuin? Check dan vooral ook even de weersvooruitzichten 🙂 ! Oh en surf als je dan toch bezig bent meteen even naar de website www.pakjeuitje.nl.

Optimel heeft in de maand augustus nog een hele leuke campagne lopen waarbij je ouderwets je hoofd kunt steken door een bord, hilarisch (!) – die foto zit toch ook in jouw fotoboek ?! – tevens maak je iedere week kans op een jaarvoorraad Lang Lekker plus gratis pretpark kaartjes. Doe dus snel mee !

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit, Thema

Auteur:

Op Moodkids verschijnen regelmatig reviews of advertorials. Wil je weten waarom? Lees dan verder.