By 16 juni 2014 Read More →

Festival geschikt voor kinderen

Heb je weer eens zin om naar een festival te gaan? Dan hoef je niet altijd een oppas te regelen, want tegenwoordig zijn er genoeg festivals die ook geschikt zijn voor kinderen. Het Festival 5D bijvoorbeeld.

CHECK HIER ONZE LIJST MET FESTIVALS MET HET GEZIN VOOR 2019

Festival 5D is een echt gezinsfestival, want voor jong en oud is er wat te beleven. Festival 5D – met onder meer theater, muziek, culinair vermaak en workshops. – viert haar 1e lustrum op 28 en 29 juni in Amsterdam noord (NDSM terrein). Twee dagen lang zal de NDSM-werf het decor zijn van de meest verrassende zintuigspektakels.

festival geschikt voor kinderen

 

5D Festival geschikt voor kinderen

Dit jaar zijn er 5 theatervoorstellingen, met elk als thema 1 van de 5 zintuigen. De vijf dimensies van de zintuigen staan namelijk centraal bij Festival 5D. Verwen je smaakpapillen, kijk
 je ogen uit, spits je oren, snuif heerlijke geuren op en laat je handen wapperen op dit unieke festival.

Het festivalterrein is voor iedereen toegankelijk, dus ook voor mensen met een beperking (uniek in Nederland). Er is zelfs een rolstoel toegankelijke uitkijktoren die uitzicht biedt op het IJ !

INFO en online kaartverkoop : festival5d.nl

festival5D bellen

Festival 5d touw

leuk festival kinderen

festival voor kinderen 5d

 

* credits beeldmateriaal Saris & den Engelsman *

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit, Thema

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>