By 27 december 2013 Read More →

Thailand; gemaakt voor gezinsreizen

riksja, reizen met kids, reizen met kinderen, verre reizen met kinderen, thailandreizen kinderen

Betaalbaar, veilig, een grenzeloze gastvrijheid en je vliegt er rechtstreeks naartoe. Thailand lijkt haast gemaakt voor reizen met (kleine) kinderen. En niet te vergeten; het land biedt mogelijkheden voor het hele gezin. Een fietstocht door de smalle steegjes en lokale markten van Bangkok, een voettocht naar kleurrijke stammen, of een combinatie van tropische eilandjes. Jij laat ze de wereld ontdekken, je kinderen laten je op een nieuwe manier naar de wereld kijken.

In het Khao Sok national park, in het zuiden van Thailand, zoek je met het gezin het avontuur op. Dit begint in Bangkok, waar je op de nachttrein stapt. Eerst zit je tegenover elkaar, later bouw je je stoel om tot bed. Aan boord maak je gemakkelijk contact met andere reizigers of met de Thaise middenklasse. Na aankomst de volgende ochtend stuif je met een boot over een spiegelglad meer. Tussen de krijtrotsen, die steil oprijzen uit het meer, zie je kleine bamboe vlothuisjes opdoemen. Dit is je overnachtingsplaats. Zwemmen en douchen doe je in het meer, een wc is aanwezig. Dobber in een Canadese kano langs de oevers op zoek naar slingeraapjes en slinger zelf aan een liaan het meer in. Trek verder de jungle in naar je houten bungalow tussen woudreuzen. Een gids neemt je mee op zoek naar neushoornvogels en gibbons. Kids vinden het extra spannend met een eigen verrekijker.

Reizen met kinderen gemakkelijker dan je denkt

Start je reis in een sfeervol hotel met zwembad in Bangkok, en wissel het jungle avontuur af met comfortabele overnachtingen op tropische eilanden. Wanneer je het reistempo een stukje lager legt, dan is reizen met kinderen gemakkelijker dan je denkt.

ThailandKids, onderdeel van RiksjaKids, is een reisorganisatie van reizigers voor reizigers, met moeders die zelf veel met hun kinderen gereisd hebben. ThailandKids is gespecialiseerd in het aanbieden van individuele reizen naar Thailand; met behulp van bouwstenen stel je je eigen familierondreis samen.

Meer informatie over reizen met kinderen: www.thailandkids.nl

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.