By 30 augustus 2013 Read More →

Kleine Avonturen – spel voor groepen

Simpel, klein en leuk! Dat is eigenlijk wel een hele mooie samenvatting voor alle spellen die bedacht zijn door Inge Schilders van Het Kleine Avontuur. Zo ook voor Kleine Avonturen, het spel voor groepen. Over de eerste editie Kleine Avonturen voor ouder en kind schreven we eerder al eens een blog en ook deze 2e versie verdient wat extra MoodKids aandacht.

Dit spel is speciaal ontwikkeld voor groepen kinderen tussen de 3 en 12 jaar. Het blik zit boordevol leuke spelactiviteiten die veelal met een beperkte voorbereiding makkelijk zijn uit te voeren op school, tijdens de overblijf, op een feestje, in het gezin en zelfs op schoolkamp.

Het blik bevat 44 opdrachten die verrassend simpel zijn. Je zit dus nooit meer zonder spelinspiratie. De spellen bevorderen samenspel en zorgen voor een flinke dosis speelplezier.

Beleef samen grote avonturen met Kleine Avonturen!

Meer info en online bestellen: Kleine Avonturen

Kleine Avonturen leuk spel voor Groepen kinderen

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>