By 14 juli 2013 Read More →

Vakantieparken Sunparks

De vier vakantieparken van Sunparks zijn een perfecte uitvalsbasis om de regio te verkennen. In de privacy van je eigen vakantiehuis geniet je in alle vrijheid van je vakantie. Trek er op uit met de fiets en verken de prachtige omgeving. Blijft de zon een dagje achter de wolken, neem dan een duik in het overdekt en verwarmd zwemparadijs. Avontuurlijk voor de kinderen, heerlijk ontspannend voor de ouders. Welke regio je ook als vakantiebestemming kiest, een verblijf in een park van Sunparks is altijd de fijne keuze.

vakantie winnen sunparks

Prachtige Regio’s

Alle Sunparks-vakantieparken liggen in een prachtig gebied in Belgie, dat je tijdens je verblijf maar al te graag wilt ontdekken. Houd je van lange wandelingen in de natuur? Trek je er wel eens met de fiets op uit om mooie plekjes te ontdekken? Of wil je liever de bezienswaardigheden en attracties in de buurt van het park bezoeken? In en rond Sunparks valt er voor iedereen altijd heel wat te beleven.

vakantie winnen sunparks

Verzorgde vakantiehuizen

Alle vakantiehuizen zijn aangenaam ingericht volgens de hedendaagse comfort wensen. Ook voor wie het iets luxueuzer mag zijn, heeft Sunparks vakantiehuizen op maat. Of logeer je liever in een hotel? Dat kan in Sunparks Kempense Meren. Je combineert er de luxe van een hotel met de voordelen van een vakantiepark. In welke regio je ook wilt logeren, een geslaagde vakantie begint altijd bij Sunparks!

vakantie winnen sunparks

Weer of geen weer

Ook bij minder weer kun je je prima vermaken in één van de parken van Sunparks. Onze all-weather vakantieparken zijn voorzien van talloze binnenactiviteiten. Wat dacht je van: de Aquafun, het zwemparadijs voor iedereen of kom helemaal tot rust in de sauna’s of stoombaden van het Wellness Complex doe mee met verschillende indoor sporten zoals tennis, squash of bowling, en laat je kinderen lekker spelen in de kindvriendelijke KidsWorld. Kortom, bij Sunparks is het weer nooit de spelbreker!

Meer informatie vind je op sunparks.com

winactie moodkids

GRATIS VAKANTIE WINNEN !

MoodKids mag namens Sunparks een cadeaubon weggeven van 400 euro! Daar kun je dus een super leuke vakantie mee boeken bij een van de vier Belgische vakantieparken van Sunparks. 

Meedoen kan op de give away pagina.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>