By 7 juli 2013 Read More →

GaiaZOO UITTIP & winactie

GaiaZOO biedt een adembenemende wereld van dier en natuur. De Zuid-Limburgse dierentuin werd vanwege een nieuw en uniek dierentuinconcept in 2013 gekroond tot ANWB’s ‘Leukste Uitje van Nederland’.

In GaiaZOO reis je in één dag over de hele wereld; waan je op de Afrikaanse Savanna en sta oog in oog met ‘s werelds mooiste dieren zoals machtige gorilla’s, imposante neushoorns, statige giraffen, razendsnelle cheeta’s en de koning der dieren; de indrukwekkende leeuwen. Ontdek in Rainforest allerlei slingerende en klimmende apen; in het doodshoofdapenbos klimmen de apen zelfs boven je hoofd door de takken.

gratis entree gaiazoo dierentuin

Bijzondere diersoorten

In GaiaZOO kun je vele bijzondere en unieke diersoorten bewonderen. Zo maak je kennis met veelvraten, muskusossen, Iberische wolven en grootoorvossen – diersoorten die je in geen enkele andere Nederlandse dierentuin tegenkomt.

Klimmen, glijden, knuffelen en aaien

Voor kinderen biedt GaiaZOO tevens een waar speelparadijs met de reusachtige DinoDome; Europa’s grootste indoor Dino Speelpark. In de DinoDome gaan kinderen op ontdekkingsreis over een onbewoond eiland, waar de uitgestorven dinosaurussen weer tot leven komen. Kinderen kunnen er heerlijk klimmen, glijden en spelen in het enorme nettenwoud, de ballenbak en de hoge takeltoren. Op de Kinderboerderij kunnen kinderen naar hartenust de dieren aaien en knuffelen.

gratis entree gaiazoo dierentuin

GaiaZOO biedt een onvergetelijk dagje uit voor groot én klein.

GaiaZOO  
Dentgenbachweg 105
6468 PG Kerkrade
Nederland
045-5676070

www.GaiaZOO.nl

Alle dagen van het jaar geopend vanaf 10.00 uur


gratis entree gaiazoo dierentuin

GRATIS ENTREE GAIAZOO DIERENTUIN

Deze maand maak je kans op gratis entreekaarten voor het hele gezin! MoodKids mag namens GaiaZoo 3 gezinnen blij maken met 2 volwassenen en 2 kinderkaartjes. Wil jij gratis naar deze dierentuin? Doe dan snel mee aan de GAIAZOO WINACTIE.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>