By 28 juni 2013 Read More →

Kidsproof Kamperen – de leukste campings in Frankrijk

Kamperen met een baby of dreumes kan een stressvolle gebeurtenis zijn. Met een goede voorbereiding en een kidsproof camping zonder lawaaierig amusement, ben je al een eind op weg.

In het boekje Kidsproof Kamperen, vind je ruim 80 veelal kleinschalige campings in Frankrijk. Ze hebben iets extra’s, waardoor jij en je kinderen je er welkom voelen. Dat kan een zwembad zijn met apart peutergedeelte, een speeltuin op het terrein of fijne activiteiten rondom de camping. Alle geselecteerde campings zijn op hun eigen manier Kidsproof. Leuk voor je kind, maar ook leuk voor jezelf!

INFO en online bestellen: Kidsproof kamperen de leukste campings in Frankrijk

boekentip, recensie kidsproof kamperen

In dit Kidsproof boekje staan overigens ook nog een aantal praktische tips, om bijvoorbeeld vakantiestress en achterbankruzie te voorkomen. Handig! Wij geven je alvast een aantal tips hoe jij en je baby relaxed aankomen op je vakantiebestemming.

7 tips voor een relaxte autorit met een baby

Een autorit is voor een baby al vaak te lang. Toch zijn er een aantal tips waarmee je de rit voor jezelf en je baby aangenaam houdt.

  1. Zorg voor voldoende drinken voor jezelf en je kindje
  2. Stop regelmatig en doe samen wat rek en strek oefeningen
  3. Baby’s slapen meestal goed in de auto, probeer je autoreis hierop aan te passen door bijvoorbeeld ’s-Nachts re vertrekken.
  4. Neem voldoende luiers en doekjes mee
  5. Schone kleding verhelpt ongelukjes
  6. Vergeet de afvalzak niet voor stinkende luiers onderweg als een stop te lang duurt.
  7. Zorg voor voldoende schaduw in de auto
[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.