By 6 januari 2013 Read More →

Besparen op extra uitgaven

In deze tijd denk jij misschien ook wel wat langer na over extra uitgaven voor een weekendje weg of gezinsuitje. Je kunt je geld maar een keer uitgeven niet waar? Toch hoef je niet thuis te blijven om geld te besparen. Want iets leuks doen buiten de deur blijft betaalbaar als je even tijd steekt in het zoeken naar een fijne aanbieding. Kortingsbonnen is het toverwoord, daar moet je naar op zoek.

kortingsbonnen voor gezinsuitje van groupon op www.moodkids.nl

Kortingsbonnen

Door gebruik te maken van een cadeaubon of kortingsbon geniet je voor het volle pond maar betaal je een fractie van de kosten. Mooi toch? Kun je dus toch met het hele gezin naar Walibi Flevo, Duinrell of de Efteling! Iedereen die een interessant koopje zoekt in eigen stad, eigen regio of eigen land kan bijvoorbeeld bij Groupon op zoek naar de beste deals.

Naast kortingsbonnen voor gezinsuitjes en een weekendje weg vind je op groupon ook kortingen op restaurants, Wellnes resort, beauty Spa, evenementen (yes, dus toch naar dat concert en ook nog met een mooie korting!) of bijzondere aanbiedingen zoals overnachten in een unieke Mongoolse Ger, een leren iPad of iPhone case of een Fotomozaïek van je eigen foto’s op posterformaat.

Elke dag nieuwe deals

Heb je geen zin of tijd om zelf iedere dag het internet af te struinen naar leuke kortingsbonnen of de beste deals? Schrijf je dan in voor de Groupon Nieuwsbrief en ontvang dagelijks nieuwe wellness deals, restaurant deals of shopping cadeaubonnen in je inbox. Dat bespaart een hoop tijd. Want waar je ook woont en wat je ook zoekt er is altijd een deal die bij jou past. Dus wacht niet langer en ervaar jouw favoriete stad, shoppen in jouw favoriete winkel of struinen door jullie favoriete atraktiepark zonder je zorgen te maken over je bankrekening!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>