By 11 oktober 2012 Read More →

Bag it up!

Tasjes heb ik thuis voor de kinderen (en mezelf) in overvloed.  Een tasje voor de bibliotheek boeken, een logeertasje, een zwemtas, de schooltas en ga zo maar door. Voor bijna alles heb ik wel een eigen tas in huis.

De nieuwe tasjes van KiddyColors zijn dus ook echt wat voor mijn gezin. Dit rugzakje is mijn favoriete model tas (naast deze DIY variant) en kun je overal wel voor gebruiken. Enorm praktisch. De tas is op een eerlijke manier met de hand gemaakt van waterdicht nylon. Nog praktischer! Bij de tas wordt ook nog eens een portemonneetje met rits geleverd, die je kunt bevestigen m.b.v. klittenband aan de binnenkant van het rugzakje. Zal ik het nog een keer zeggen? Praktisch!

praktische tas voor kinderen

De prijs van het rugzakje incl. portemonnee is €9,95, waarvan 10% naar het goede doel gaat. Zeer geschikt als aanstaand Sinterklaaskadootje!

Hoeveel tassen wij ook hebben, er kan er altijd eentje bij! Wij gaan voor de sterren.

De tasjes ster en bloem zijn online te koop bij Kiddy Colors.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>