By 9 oktober 2012 Read More →

Uit met kids – Tinkerbell, Het geheim van de Vleugels

Tinkerbell is terug! Vanaf 10 oktober verschijnt de nieuwe Disney-film “Tinkerbell, het Geheim van de Vleugels” in de Nederlandse bioscopen. Met mijn levenslange voorliefde voor Disney-films ben ik heel benieuwd. Er gaat natuurlijk niks boven de ouderwetse, korrelige videobanden van de klassiekers, maar de nieuwste Disney-films worden toch ook wel héel mooi gemaakt. De HD-kwaliteit maakt dat je betoverd wordt door de mooie animaties.
Tinkerbell is éen van mijn favorieten en ik denk ook voor vele kleine (en grote) meisjes. En met de herfstvakantie in aantocht gaan wij lekker op een druilerige dag naar de bios!

Bekijk hier alvast de trailer:

 

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.