By 9 september 2012 Read More →

Nono het ZIGZAG kind

Zet het maar alvast in je agenda: op 3 oktober komt de film Nono, Het Zigzag Kind uit. Nono is een film voor klein en groot en is de openingsfilm van de 32e editie van het Nederlands Film Festival. De belangrijkste spelers in de Nederlands/Engelstalige speelfilm zijn de 14-jarige Thomas Simon, Fedja van Huêt, Jessica Zeylmaker, Camille De Pazzis, Burghart Klaussner en Isabella Rossellini. De film is gebaseerd op de internationale bestseller Het Zigzagkind van de Israëlische schrijver David Grossman

Vincent Bal, regisseur van de gelauwerde en onlangs in Amerika uitgebrachte film MINOES, tekende zowel voor het scenario als de regie van de film.

SYNOPSIS

Nono, Het Zigzag Kind is het verhaal van de 13-jarige Nono. Zijn moeder is overleden toen hij één jaar was. Zijn vader, inspecteur Feierberg, is ‘de beste politie-inspecteur ter wereld’. Nono doet zijn best om op hem te lijken, maar raakt steeds in de problemen. Daarom stuurt zijn vader hem twee dagen voor zijn bar mitswa naar zijn oom Sjmoel om volwassen te worden. In de trein treft Nono een mysterieuze opdracht: het is zijn laatste kans om zich te bewijzen. Samen met meestercrimineel Felix Glick trekt hij naar de Franse Rivièra, op zoek naar de waarheid over zijn moeder. Zal hij achterhalen wat haar geheim is voor zijn vader hem opgespoord heeft?

INFO: Website Nono het ZigZag kind

Bekijk hier alvast de officiële trailer van Nono, het ZIGZAGkind

GIVE AWAY:

MoodKids mag 3 lezers blij maken met ieder 2 vrijkaartjes voor de film plus het boek, een internationale bestseller. Meedoen kan via de give away pagina.

winactie vrijkaarten bioscoop

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.