By 31 juli 2012 Read More →

Stijlvol naar buiten, ook als het regent

Oh nee! Het regent. Alweer. Net nu je op pad moet, samen met je baby.  Nou  ja, snel de luiertas pakken, met allerhande spullen, want je weet nooit wat je nodig hebt. Baby in de kinderwagen, regenjas aan, waar lag de paraplu ook alweer? , en gaan met die banaan. Want of het nu regent of niet, stijlvol naar buiten kan altijd!

stijlvol de regen in, mooie regenjassen, mooie regenjas

Bij de meeste kinderwagens van babyentiener.nl is wel een regenhoes te vinden die er voor zorgt dat je kindje niet nat wordt. Geen overbodige luxe in Nederland! Hoef je er alleen nog maar voor te zorgen dat je er zelf stijlvol bijloopt. Met een mooie (grote!) paraplu en een vrolijke regenjas worden sombere regendagen opeens Happy Rainy Days en is het helemaal niet erg om er uit te moeten.

Laat die regen maar komen!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>