By 8 juni 2012 Read More →

Where would John Go ? The ultimate guide doing nothing in London

Een weekendje samen weg, wat kun je daar aan toe zijn! En met samen bedoel ik dan samen met je man/vriend/partner/vriendin en ook vooral zonder de kinderen.

Begrijp me niet verkeerd, ik ben gek op mijn meisjes en het liefste neem ik ze overal mee naar toe, de hele dag. Maar een weekendje zonder luiers, snottebellen, jengelende schatjes en waarom-vragende-peuters lijkt me ook wel weer eens fijn. Dus ik plan een weekend weg zonder de kinderen.

Een weekend dat we vooral niets hoeven. Maar ja waar ga je dan naartoe en waar kun je nu echt lekker niets doen.

Na wat gegoogle vond ik:

Where Would John Go? The ultimate guide to DOING NOTHING in London

kinderboekrecensie, reisgids, where would john go

Grappig! Een hele reisgids met tips waar je kunt nietsen in Londen. Gewoon lekker lanterfanten, doing nothing, nada, rien, noppes, niets. En dan toch een leuke tijd hebben. De Tower Bridge, Big Ben, Buckingham Palace en ja zelfs Harrods laten we links liggen. In plaats daarvan gaan we lopend (!) naar de pub voor een babycham of beer. Naar het park voor een picknick en ons eigen “singing in the rain” moment. We bezoeken een cricket wedstrijd om naar te kijken en vooral niets te doen. En als we dan nog niet genoeg niets hebben gedaan, lezen we The Daily Mail of The Sun. Alvorens we na de Tea Time aan ons Supper beginnen. Nou dat dus, niets doen.

We’re going to have a nice stay in London and bloody well enjoy it!

INFO

Where Would John Go? The ultimate guide to DOING NOTHING in London. 
Where Would John Go? The ultimate guide to DOING NOTHING in Amsterdam.

Deze bijzondere reisgidsen en andere reisgidsen (bijvoorbeeld de 100% reisgidsen) vind je online bij MoMedia.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit, Thema

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.