By 4 april 2012 Read More →

Constructive eating – Zo krijg je kinderen aan het eten

bestek voor kinderen

Een beetje creativiteit tijdens het eten mag best toch? Of vind jij dit te veel op speelgoed lijken? En zou je het daarom je kind niet laten gebruiken? Persoonlijk vind ik het erg leuk. En zeker bij moeilijke eters de moeite waard om eens te proberen. Welke jongen wil nu niet de erwtjes scheppen met een bulldozer? En een berg stamppot schept toch gewoon veel lekkerder weg met een schepje? Nou dan!

Gebruik dit kinderbestek met deze super bordjes en het eten wordt een feestje!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Toys, Er op uit

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.