By 21 oktober 2011 Read More →

DDW Kids

Van 22 tot 30 oktober staat Eindhoven voor de tiende keer helemaal in het teken van Dutch Design. 

DDW kids

En het leuke is: dit jaar is er ook speciaal voor de Kids een eigen programma! In De Ontdekfabriek van DDW Kids kunnen kinderen iedere dag terecht voor speciale ontwerpworkshops. Samen met o.a. studenten van de Design Academy Eindhoven gaan de kinderen ontwerpen voor andere mensen: de mensen van ‘3 deuren verder’. Maar wie zijn dat eigenlijk? Mensen die jouw hulp nodig hebben. Voor je oma die slecht ter been is ontwerp jij een blitze loopstop, voor je Surinaamse buurvrouw die altijd onder de etensspetters zit ontwerp je een spetter van een schort en voor je achter buurmeisje dat nog niet kan fietsen …. Juist! 

Allemaal te ontwerpen en maken bij een van die te gekke workshops die op zondag 30 oktober wordt verzorgd door Joscha en Marieke van Jaszakschatten. Ontwerp en maak hier je eigen SCHATkaart, die wordt opgestuurd naar de mensen van ‘3 deuren verder’. 

Het hele DDW Kids programma bekijk je hier.

Comments are closed.

Posted in: Er op uit
Maike Keuben

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.

Simple Share Buttons