By 14 oktober 2011 Read More →

Dagje uit voor Prinsen en Prinsessen

Is jouw kind dol op verkleden, staat een kroontje hem beeldig en heeft hij altijd al op een echte troon willen zitten? Dan zijn de Prins(ess)endagen op Paleis het Loo echt iets voor jullie! 

paardentram paleis het Loo

Op de dinsdagen 18 en 25 oktober mogen kinderen verkleed naar Paleis het Loo komen voor een “Prinsen- en Prinsessendag”. Tijdens deze twee dinsdagen in de herfstvakantie staan de jonge museumbezoekertjes de hele dag centraal. Je kind kan zich laten schminken als een echte prins of prinses en daarna voelen of een echte Koninklijke troon wel lekker zit. Rondsluipen door het paleis en de tuin tijdens een speurtocht, een ritje met de paardentram, een voorstelling van het poppentheater bijwonen of luisteren naar een spannend verhaal tijdens een audiotoer door het paleis. Er is genoeg te doen! 

Paleis het Loo prinsessedag

Lijk het je wel wat? Snel even kijken dan op de Paleis het Loo site voor meer informatie. 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.