By 7 september 2011 Read More →

Dagje uit voor Heksen en Tovenaars

Is jouw kind dol op padden, is 13 zijn geluksgetal en is hij niet vies van moeraswinden en rattenkeutels? Dan zijn de Wilde Buiten Dagen van Natuurmonumenten echt iets voor jullie! 

heksen en tovenaars uittip

Tijdens de Wilde Buiten Dagen worden leerling heksen en tovenaars tussen de 4 en 12 jaar klaargestoomd voor hun diploma. Ouders mogen daar (voor deze ene keer) bij zijn. Je kind gaat toverdrankjes maken, kriebelbeestjes zoeken, je kind leert er vliegen op een bezemsteel en gaat op zoek naar de schuilplaats van heksen en tovenaars. 

Lijk het je wel wat? Snel even kijken dan op de Wilde Buiten Dagen site waar en wanneer er bij jou in de buurt wat wordt georganiseerd.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.