Babykaarten Milestones gratis uitproberen voor Vaderdag

Jij houdt alle mijlpalen van je baby toch ook wel bij? Zo zijn er mijlpalen die je wilt onthouden en mijlpalen die je zo snel mogelijk wilt vergeten. Over die laatste schreven we eerder een artikel: Over deze Milestones van je kind hoor je niemand!

De leuke mijlpalen wil je natuurlijk wel vastleggen en dat kan met de milestones babykaarten! Voor iedere bijzondere mijlpaal (eerste lachje, eerste keer omdraaien et cetera) maak je een foto van je kind samen met een milestoneskaart waar je de datum op zet. De kaarten zitten in een mooie box en zijn ook geweldig voor later. Leuk als cadeau voor je zwangere of net bevallen vriendin. ER zijn zelfs al Milestones kaarten voor tweelingen.

Babykaarten Milestones gratis uitproberen voor Vaderdag

Milestones heeft weer een leuke give-away. Deze kaart voor de eerste Vaderdag – die niet in het reguliere pakje zit – kun je gratis downloaden. Heb je de kaarten (nog) niet, dan is deze ook leuk los te gebruiken. Downloaden, printen, knippen en maak die foto maar!

Hier kun je de Vaderdag milestones kaart gratis downloaden

babykaarten milestones gratis

 

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.