By 24 juni 2015 Read More →

Ouders trekken portemonnee voor kinderfeestjes

Het gemiddelde kinderfeestje wordt ruim een maand van te voren gepland. 7 vriendjes en vriendinnetjes worden er uitgenodigd. Ze brengen allemaal een cadeautje voor de jarige mee van gemiddeld 9 euro. De totale kosten van het kinderfeestje bedragen net iets boven de 110 euro.

Dit alles blijft uit een onderzoek dat ActiePagina.nl liet uitvoeren. Zo blijkt dat 1 op de 5 ouders zorgt dat hun kind echt het middelpunt van het feestje is. En dat ze daarbij niet geheel onbaatzuchtig zijn, want zes procent van de ouders probeert de kinderfeestjes van andere ouders te overtreffen!

Beste locatie voor een kinderfeestje

In de infographic met uitkomsten van het onderzoek staan nog een aantal wetenswaardigheden van het gemiddelde kinderfeestje. Zoals de beste locatie om een kinderfeestje te organiseren en hoe vaak je eigen kind gemiddeld uitgenodigd wordt op een ander feestje. Jammer genoeg wordt er niets gezegd over het trakteren, want daar zijn wij wel benieuwd naar. Hoeveel tijd besteden ouders aan het maken/kopen van een traktatie en wat geven ze daar aan uit, hadden wat ons betreft ook nog beantwoord mogen worden.

>> VIND HIER: Tips voor allerlei kinderfeestjes

Infographic kosten gemiddeld kinderfeestje

Weetje: Kosten gemiddeld kinderfeestje ca. 110 euro!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Kinderfeestjes, Thema

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.