By 11 mei 2015 Read More →

Cocobelt: hét nieuwe fashionaccessoire voor iedere ouder met een baby

Pfff, wat was ik blij toen het dragen van de Maxi Cosi verleden tijd was. Zo zwaar! Maar hoe onhandig en zwaar het ding ook is, zonder kun je de eerste tijd niet.

Het stoeltje is misschien wel de veiligste manier om een baby in de auto mee te nemen. Praktisch ook. Want je klapt hem zo op je wandelwagenonderstel. Maar eigenlijk veel te zwaar om met de arm te tillen en mee rond te lopen. Ik heb nooit begrepen dat daar niet een betere oplossing voor kon komen.

Cocobelt draagriem maxicosi

Cocobelt draagriem biedt oplossing voor zware babyautostoeltjesCocobelt lijkt de oplossing te zijn voor dit probleem. Wat had ik dit graag willen gebruiken! Met Cocobelt wordt zwaar en pijnlijk tillen ineens comfortabel dragen met gemak en in stijl.
 Hoezo slim bedacht?

Cocobelt is een modieuze riem die over de schouder gedragen wordt, waardoor het autostoeltje op de heup rust. De draaglast vermindert aanzienlijk. Bijkomend voordeel? Je hebt als ouder beide handen vrij. De draagriem is snel te bevestigen en zowel links als rechts te dragen. Hij is geschikt voor elk merk autostoeltje met kinderen tot 13 kilo.
Een must-have voor elke ouder met een baby!

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Zwanger en Baby, Thema

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.