By 26 maart 2015 Read More →

Luierzakje met grote ogen

Helemaal in deze zomer: een paar grote kijkers die je aanstaren van op je schoenen, je shirt of een vestje. Wil jij nog een luierzakje kopen voor je (aanstaande) baby? Let dan op!

baby musthave; luierzakje kopen

Het nieuwe Franse merk Nanana doet namelijk helemaal mee met deze ogen-trend. Voortaan steek je losse luiers en een pak vochtige doekjes in deze frisse etuis met grote ronde kijkers. Of je verzamelt wat kleine speelgoedjes om je baby mee zoet te houden op een zonnig terras. Zelfs je iPad past in dit prachtige etuitje !

Nanana wil mooie, duurzame hebbedingen voor mama’s en hun kinderen maken. Dat doen ze met vrolijk gekleurde accessoires, frisse dekentjes, feestslingers en trendy slabbetjes – alles geproduceerd in Frankrijk en Portugal, om zo de ecologische voetafdruk te verkleinen. Musthave!

Meer info: Nanana

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Zwanger en Baby, Thema

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>