By 16 maart 2015 Read More →

Deze diy eierslinger voor de paastafel is een eitje om te maken

Een ei hoort er bij! Maak samen met de kinder met Pasen deze vrolijke paasslinger voor het paasontbijt of paasbrunch.

Rond de Paasdagen lijken eieren de hoofdrol te spelen; op je bord in de meest heerlijke gerechten, mmmm heel veel chocolade eitjes of als versiering in je huis. Een ei hoort er echt bij in deze tijd van het jaar! Waarom dan ook niet als versiering op de paastafel ? En ik heb goed nieuws, het maken van deze papieren eierslingertjes is een eitje!!

paas diy ontbijt

Je hebt nodig: wit en geel papier, touw, lijm en een kleine en grote pons.

ei slinger pasen

En zo maak je de eierslingertjes:

– pons grote witte rondjes en kleine gele rondjes, zoveel je denkt nodig te hebben

– plak het ei-geel op het ei-wit en herhaal dit voor al de eitjes.

– leg een eitje met de goede kant naar beneden, breng wat lijm aan, touw in de lijm leggen en een eitje met de goede kant naar boven erop leggen. Druk dit alles zeer stevig aan en laat goed drogen.

Maak leuke kleine slingertjes om bij ieder bord eentje te kunnen leggen, knutsel ze!!

ei slinger pasen

Denise Beckand – www.becolorand.nl

paas diy ontbijt

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Pasen, Thema

Auteur:

Denise Beckand is gek op kleur, geeft kleuradvies voor je huis en heeft een blog Becolorand met verhalen over ‘een kleurrijke en creatieve wereld’. Getrouwd met haar jeugdliefde Emiel woont ze in het zuiden van het land. Ze is verslaafd aan creatief bezig zijn, musea bezoeken, films kijken, lekker koken, gek op vogels en rode lippenstift. Papier is haar favoriete materiaal: ’Iedere keer weer ervaar ik het als een klein wonder hoe een tweedimensionaal vel papier tot leven komt onder mijn handen’. Ze is op zoek naar het ongebruikelijke, dat wat je niet verwacht met papier! Wil je zien wat breng dan een bezoek aan Becolorand