By 12 januari 2015 Read More →

Low budget genieten op Valentijnsdag

Een van mijn goede voornemens voor dit jaar is het plannen van leuke uitjes. Vooral met mijn partner. Nog een voornemen, althans een voortzetting van wat ik eigenlijk allang al doe voor MoodKids, is het bedenken van low budget cadeaus.

Om met het eerste te beginnen 🙂 voor Valentijn heb ik in gedachten een verrassingspakketje met kleine biologische lekkernijen. Voor hem en voor mij. Gezellig met zijn tweeën op 14 februari, een moment voor ons maken. Met een klein budget maar wel super genieten!

low budget valentijn tip

Voor deze low budget valentijn tip heb je nodig:

  • leuke kartonnen verpakkingsdoos van Hema
  • en dan alles wat je lekker vindt om in de verpakking te doen. Ik koost voor mini Italiaanse worsten, bio-appelsap, zeezout chips, rode bessen, lactose-vrije chocolaatjes, sesam & maanzaad snacks
  • kaars (deze kaars met sterren had ik nog over van kerst)
  • je kunt ook kiezen voor een flesje bio-wijn, als je niet zo van de appelsap bent:)

en als laatste:

  • goede sfeer!

Enjoy!

liefs, van Hydi van ohlalahydi

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Valentijnsdag, Thema

Auteur:

Hydi ademt DIY. Ze is Moodkids eerste gastblogger en verrast ons na al die jaren nog steeds om de week met een nieuwe DIY. Weten waar Hydi haar inspiratie vandaan haalt? Lees dan haar blog Oh la la Hydi.