By 11 december 2017 Read More →

Chippies: de allerliefste robot puppies die er zijn!

Of we de Chippies, de nieuwste robot puppies van WowWee wilden testen. Ja leuk! We kennen CHiP, de robot hond van WowWee al. En CHiP heeft puppies gekregen. Drie zelfs! 

Ontmoet (van links naar rechts) Chipper, Chippo en Chippette. Drie robot hondjes met hele verschillende uitstralingen door kleur en oren. Ik val persoonlijk direct op Chippo. De stoere zwarte hond met één hangend oortje. Echt too cute!

Job valt voor Chipper (de blauwe) en vindt dat deze het meest op CHiP lijkt. De meningen zijn dus verdeeld. Ieder kind wat bij ons speelt, wordt gevraagd naar de leukste en het is maar goed dat er drie robot puppies zijn. 😉

 

Ken je de Chippies, de speelgoed robot puppies van WowWee al? Deze drie robot honden kun je besturen met een afstandsbediening en hebben sensoren. Zo leuk! Lees hier onze review.

Review robot puppies Chippies

Tijd om ze uit te pakken. In de doos vind je, naast de robot puppy, een afstandsbediening en een handleiding. Er moeten alleen nog batterijen in. Aan de onderkant van de hond zit een klepje die je met een kruisschroevendraaier opendraait. Daarin stop je 4 AAA batterijen (niet inbegrepen). In de afstandsbediening zit al een batterij, dus spelen maar.

Met de afstandsbediening kun je het hondje besturen, laten dansen, laten blaffen of laten zingen. Ook zitten er verschillende sensoren in het hoofd waarmee je ze kunt laten snuiven, blaffen, kusjes geven en zelfs een nies!

Chippies zijn ideaal speelgoed voor kinderen van 5 jaar en ouder. Maar ook kinderen van 9 jaar vinden de Chippies geweldig. Er staan nu al zo’n twee weken wat Chippies bij ons thuis en echt ieder kind duikt er bovenop. Mijn kleine neefje speelde er lief mee, maar ook vriendjes en vriendinnetjes van Job weten er wel raad mee. Er worden wedstrijdjes gehouden en hele parcours uitgezet waar de hondjes overheen, onderdoor en langs moeten.

De robot puppies hebben hier hun plekje veroverd!

Chippies zijn o.a. hier te koop

Ken je de Chippies, de robot puppies van WowWee al? Deze drie speelgoed robot honden kun je besturen met een afstandsbediening en hebben sensoren. Zo leuk! Lees hier onze review.

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Spelen, Speelgoed

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.