Lottie poppen, er is er altijd wel één die op je kind lijkt

Ken je de Lottie poppen al? Het zijn ontzettend schattige poppen die eruit zien als meisjes van 9. Wat wij heel erg leuk vinden aan de poppen is dat ze verschillende haar- en huidskleuren hebben. Hierdoor is er altijd wel een Lottie pop waar je kind zich mee kan identificeren.

Door hun lengte van 18 cm kan je kind haar nieuwe BFF makkelijk overal mee naar toe nemen. We leggen je graag uit waarom we zo enthousiast zijn. Check ook zeker de laatste alinea, daar krijg je een exclusieve Lottie kortingscode plus we geven je meer info over een winactie.

Je kunt alles worden wat je wilt

Wat ons, naast de grootte, ook enorm aanspreekt is dat je door de verschillende Lottie uitvoeringen je kind laat zien dat je alles kunt worden of zijn wat je wilt.  Ja, de Lottie poppen staan letterlijk en figuurlijk op eigen benen! Want of je nou (van links naar rechts) een tech-girl, een journalist of een medewerker in een kattenasiel wilt zijn, er is voor iedereen een pop. Alle poppen hebben hun eigen verpakking ontworpen in het thema van de pop. Handig, want die kan je na openen nog gebruiken als meeneem doosje. Heb je al een Lottie pop in een bepaald thema? Dan kies je toch gewoon nieuwe accessoires? Ook die worden los verkocht. En daarmee geef je je pop in een handomdraai een nieuwe look.

Lottie speelsets

Naast de Lottie poppen zijn er sinds kort ook speelsets. Eigenlijk zijn deze speelsets gewoon complete poppenhuizen. Neem bijvoorbeeld de boomhut, een kleurrijk poppenhuis waarin je kind door het naar beneden te klappen (magnetisch) zijpaneel makkelijk mee kan spelen. Met een glijbaan die je kunt verwijderen, een geheime trap met touwladder en een schommel die echt kan schommelen beleeft je kind hier de nodige avonturen.

Heb je thuis een paardenmeisje? Bekijk dan de Lottie paardenstallen eens. De paardenstallen hebben halve staldeuren die open en dicht kunnen, er zit een tuigkamer in en je kunt het dak verwijderen om er goed mee te kunnen spelen. En uiteraard kan je paard naar buiten, want er zit ook nog een omheining bij.

Is je kind nog geen paardenmeisje? Dan wordt ze het wel als ze dit poppenhuis krijgt. 😉

Tot en met donderdag 23 november krijg je bij webshop Speelgoed en Spel 5% korting op alle Lottie poppen met de code 5MOODKIDS.

Winactie

Mocht je na het lezen van dit artikel ook enthousiast zijn geworden over de Lottie poppen, dan hebben we goed nieuws! Van Speelgoed en Spel mogen we namelijk een Paardenstal speelset + een Lottie pony club met paard en Lottiepop weggeven.

 

Winactie Lottie van webshop Speelgoed en Spel

Voor de Moodkids speelt voor Sinterklaas actie mogen we van webshop Speelgoed en Spel de combinatie van één speelset paardenstallen plus één Lottie pop ponyclub weggeven.  Gaaf hè

Gefeliciteerd! Susan Ferwerda uit Almelo

We geven je gegevens door aan Speelgoed & Spel. Zij sturen deze geweldige set naar je op.

 

Speelgoed en Spel is aangesloten bij de MoodKids Webshopgids

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.