By 4 november 2017 Read More →

Geweldige houten dieren van Floris Hovers

Floris Hovers. Als je van Dutch Design houdt, dan ken je deze naam ongetwijfeld. Ben je ook fan van eerder werk van Hovers (klik hier voor overzicht) en houd je van houten dieren of ander houten speelgoed? Dan is dit mijn ultieme tip voor jou. Je hebt nog 5 dagen!

Ok, met een stukje eigenbelang, want ik heb de houten dieren inmiddels besteld. En ik zou het zo tof vinden als ze in productie worden genomen.

Kickstarter project houten dieren Ikonic Toys

Er is namelijk op het crowdfundingplatform Kickstarter een gaaf project gestart door Ikonic Toys. Floris Hovers heeft -na de auto’s die hij eerder maakte voor Ikonic Toys- nu een serie met houten dieren ontworpen. De wooden animals serie bestaat uit 13 houten dieren. Dertien minimalistische dieren, die door vorm en kleur zo het herkenbare design van Hovers hebben.

Floris Hovers. Als je van Dutch Design houdt, dan ken je deze naam absoluut. Hou je ook van houten speelgoed en houten dieren, dan is dit dé tip! Lees hier meer.

Ik vind ze echt zo gaaf!! Mocht je net zo enthousiast zijn als ik? Vanaf 30 euro help je het project van start gaan én ontvang jij (mits het totaalbedrag wordt opgehaald) een volledige set wooden animals in een limited edition. En ja, voor deze prijs hoeft design niet perse hoog op de kast te staan, maar kunnen je kids er ook écht mee spelen! Gaaf toch!

Floris Hovers. Als je van Dutch Design houdt, dan ken je deze naam absoluut. Hou je ook van houten speelgoed en houten dieren, dan is dit dé tip! Lees hier meer.

Floris Hovers. Als je van Dutch Design houdt, dan ken je deze naam absoluut. Hou je ook van houten speelgoed en houten dieren, dan is dit dé tip! Lees hier meer.

Je vindt de houten dieren hier op Kickstarter!

 

 

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.