By 24 februari 2017 Read More →

Mister Tody: super leuk speelgoed van karton

‘Wil je het eens uitproberen?’ Die vraag werd door het nieuwe Belgische merk Mister Tody aan Job gesteld op showUP, de vakbeurs voor lifestyle en speelgoed. Die vraag hoef je vaak maar één keer te stellen aan onze enthousiaste zoon. 

En vroem, daar vloog hij met een dikke grijns als vliegtuig door de hal.

Mister Tody

De Vlaamse Astrid en Evelyne zijn twee jonge ondernemers die deze gave hard kartonnen speelgoed ontwerpen en verkopen. Inmiddels hebben ze een vliegtuig, boot en auto ontworpen. Het leuke van de Mister Tody producten is dat het echt tegen een stootje kan (ik heb even lomp gedaan op showUP 😉 ) en je kinderen er daadwerkelijk in kunnen staan. Met de twee banden op de schouders hangt het voertuig om je kind. En kan je er dus echt mee spelen!

I love it!

 

Mister Tody is een nieuw Belgisch merk en produceert hard kartonnen speelgoed waar je kind letterlijk in kan. Verkrijgbaar in vliegtuig, boot of race-auto. In zowel jongens als meisjes variant te verkrijgen.

Mister Tody is nog niet zo lang geleden gelanceerd en (voorlopig) alleen nog verkrijgbaar via Bol.com en enkele Belgische webshops. We houden je op de hoogte van nieuwe Nederlandse verkoopadressen.

Pin hier op je eigen pinbord

Mister Tody is een nieuw Belgisch merk en produceert hard kartonnen speelgoed waar je kind letterlijk in kan. Verkrijgbaar in vliegtuig, boot of race-auto. In zowel jongens als meisjes variant te verkrijgen.

 

> Kijk hier voor meer leuke speelgoed en spel tips!

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.