Testers gezocht voor Little Tikes producten

Kinderen zijn van nature nieuwsgierig. In het begin vooral gericht op zichzelf, daarna meer op hun omgeving. Dat gebeurt in de eerste levensjaren vooral spelenderwijs. Spelen is eigenlijk de taal van je kind. De ontwikkeling van je kind gaat stap voor stap verder, elke keer wordt er iets bijgeleerd.

Het begint met sensomotorisch spel. Je baby ontdekt het eigen lichaam. Leert omrollen en ontdekt al oefenend steeds meer mogelijkheden van het eigen lichaam. Speelgoed kan bij deze ontwikkeling helpen. Jonge kinderen hebben bijna altijd een voorkeur voor felgekleurde dingen. Het liefst moet het nog geluid maken ook. Ja ouders, zet dat houten speelgoed wat jullie zo leuk vinden, maar terug in de kast. 😉

Zintuigen spelen belangrijke rol

Je kind ontdekt de omgeving door middel van zijn zintuigen. Dingen worden eerst vooral verkend met de mond. Daarna volgen de ontwikkeling van gehoor, gezichtsvermogen en reukvermogen. Zo leert je kind steeds meer onderscheid te maken tussen geluiden, vormen en geuren et cetera. Van belang is dat je als ouder speelgoed aanreikt waarmee bewegingen kunnen worden geoefend en zintuigen ontdekt kunnen worden.

Staan en lopen

Als de lichaamsbeheersing en -coördinatie toeneemt, zal je kind beginnen met staan. Het trekt zich bijvoorbeeld op aan de spijlen van de box. Omvallen gebeurt nog regelmatig.  Als de balans goed is, zal een kind een stapje nemen. Een goede stimulans om te leren lopen, is gebruikmaken van de drang om de wereld te ontdekken. Voorwerpen die net buiten zijn bereik liggen, worden het doel. Dat kan je als ouder stimuleren door de nieuwsgierigheid van je kind aan te wakkeren. Door iets net buiten het bereik te leggen.

Peuters: spel en speelgoed
Peuters spelen volop, omdat ze nog niet zoveel andere dingen ‘moeten’ doen. Ook in deze leeftijdsfase ontdekken ze door te spelen. Bewegen is voor de meeste peuters heel belangrijk. Ook ik verzuchtte soms wel dat ik een erg actief kind had. Deze mate van activiteit hoort echt bij deze fase. Ze oefenen hun grove motoriek door te lopen, te kruipen, te klauteren en te rennen. Maar ook de fijne motoriek wordt steeds verder ontwikkeld. Speelgoed moet uitnodigen om er iets mee te doen, eenvoudig van vorm zijn, moet veilig zijn en stevig in elkaar zitten, niet snel kapot gaan en heeft het liefst veel gebruiksmogelijkheden.

Spelenderwijs leren en bewegen met Little Tikes

Het merk Little Tikes ken je ongetwijfeld. Met een breed assortiment aan speelgoed helpt het je kind bij alle fases van de ontwikkeling en sluit het aan bij de hierboven genoemde kenmerken. Little Tikes heeft twee nieuwe producten ontwikkeld in de serie Light ’n Go, waarbij licht wordt gebruikt om je kind te laten bewegen. Licht is een leuk, vernieuwend element waarmee kinderen spelenderwijs leren.

Activity Garden Treehouse

De Activity Garden Treehouse is een uitgebreide speelset met allerlei functies waar je kind vanaf 6 maanden tot 3 jaar plezier aan beleeft. De lantaarn van de boomhut heeft drie speelstanden: kleuren verkennen, danceparty en glimwormen verzamelen. Dit activiteitencentrum biedt 80 activiteiten waarmee je kleintje zich urenlang kan vermaken. Wat ook erg handig is, is dat je het speelgoed steeds ruimer kunt opzetten. Naarmate je kind beweeglijker wordt en het speelgebied groter wordt, pas je dit eenvoudig aan. Adviesprijs 99,99 euro.
Kinderen zijn van nature nieuwsgierig. Eerst gericht op zichzelf, daarna meer op de omgeving. In de eerste levensjaren is het vooral spelenderwijs leren.
3-in-1 Activity Walker 
De Activity Walker van Little Tikes is niet zomaar een loopwagen. Het is een activiteitencentrum waar je kind al mee kan spelen voordat het loopt. Je kind kan eraan zitten, aan staan, mee lopen en spelen. De lichtjes van de loopwagen stimuleren je baby om de eerste stapjes te zetten naarmate je baby opgroeit. Er zitten meer dan 70 activiteiten, liedjes en geluiden in. Voor kinderen vanaf  6 maanden tot 3 jaar. Adviesprijs 44,99 euro.
Kinderen zijn van nature nieuwsgierig. Eerst gericht op zichzelf, daarna meer op de omgeving. In de eerste levensjaren is het vooral spelenderwijs leren.

Testers gezocht

Ik ben op zoek naar twee verschillende testers. De moeders (of vaders) en hun kind nodig ik op woensdagmiddag 26 oktober uit voor een gezellige high tea bij Christie’s huiskamer in Heerde (Gelderland). Op dat moment kunnen de kindjes spelen met de producten. Hiervan maken we een korte video. Op MoodKids verschijnt de week daarna een review-artikel met de video. Ook plaatsen we die video op onze social mediakanalen. Door mee te doen aan deze winactie, geef je daar dus indirect toestemming voor. Het speelgoed wat je hebt gekozen, is daarna uiteraard voor jouw kindje.

De testers zijn gekozen

De testers zijn gekozen. We nemen morgen telefonisch contact met ze op om te kijken of ze daadwerkelijk 26 oktober kunnen. Zo niet, dan trekken we een nieuwe tester. We houden je op de hoogte!

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Op Moodkids verschijnen regelmatig reviews of advertorials. Wil je weten waarom? Lees dan verder.