By 17 januari 2017 Read More →

Toffe houten keukentjes voor kinderen

Kinderen imiteren graag wat ouders doen. Keukentjes voor kinderen sluiten perfect op dit imitatiegedrag aan en mogen dan ook eigenlijk thuis niet ontbreken als speelgoed. Bovendien jong geleerd is oud gedaan! 😉

Roeren in de pannetjes, drinken inschenken en als ouder eindeloos kopjes koffie of maaltijden voorgeschoteld gekregen. Waarbij elk gerecht natuurlijk lekker bevonden werd. We hebben het hier thuis heel wat jaartjes gedaan met Job. 

Tegenwoordig zijn er zoveel houten keukentjes voor kinderen te koop. En laten we eerlijk zijn. Aangezien ze vaak in de woonkamer staan, willen we natuurlijk ook dat ze er leuk uitzien! We hebben er een aantal voor je op een rij gezet.

Toffe houten keukentjes voor kinderen

# Moderne keuken

Dit moderne, houten speelgoedkeukentje op pootjes van het merk Plan Toys vonden wij bij webshop de Gele Flamingo. Het aanrechtje heeft een metalen spoelbakje met een houten kraan en daarnaast twee ‘kookplaten’  in verschillend formaat.  Onder het aanrechtje twee vrolijke gele deurtjes, waarvan de ene kant de oven kan zijn, met de draaiknop bovenop het aanrechtje. De andere is een opbergkastje.

Kinderkeuken Plan Toys van webshop De Gele Flamingo. Bekijk het artikel voor nog meer leuke kinderkeukens.

# Witte keuken

Hou jij van veel wit in je interieur, dan ga je echt voor deze houten kinderkeuken van Kids Concept, die we vonden bij webshop PSikhouvanjou. Schuif de pannen in de oven en roer met de houten lepels in de pan. Inclusief twee pannen met deksel, twee houten spatels en een houten lepel. 

Kinderkeuken Kids Concept van webshop PSikhouvanjou. Bekijk het artikel voor nog meer houten keukens voor kinderen om mee te spelen.

# Keuken om met meerdere kinderen in te spelen

Deze leuke speelgoedkeuken  van Hape waarmee meerdere kinderen makkelijk samen kunnen spelen vonden we bij webshop 3 Vosjes. Met kastjes om al je keukenspulletjes op te bergen en om als koelkast te gebruiken. Er is een gootsteen, een kookplaat, een oven, ophanghaakjes en een plankje voor de accessoires. En het leukste is: nu ook nog in de sale!

Kinderkeuken Hape van webshop 3Vosjes. Bekijk het artikel voor nog meer houten keukens voor kinderen om mee te spelen.

# Tikje retro en lekker minimalistisch

Bij Kinder Wonderland vonden we deze keuken van het Deense Design merk Sebra. Een tikje retro, maar door het strakke design ook minimalistisch. De keuken heeft een oven, twee kookplaten een kraan en een uitneembare wasbak (handig voor het schoonmaken).  Het Sebra keukentje is er ook in het roze. 

Kinderkeuken Sebra van webshop Kinder Wonderland. Bekijk het artikel voor nog meer houten keukens voor kinderen om mee te spelen.

# Eenvoudig mooi keukentje

Dit keukentje van webshop Bij Kiki is eenvoudig, maar mooi en handig. Deze kinderkeuken heeft een houten mengkraan met een houten rode en blauwe draaiknop voor koud en warm water, voer zwarte kookplaten, een oven, een lade en twee schappen. 

Kinderkeuken van webshop Bij Kiki. Bekijk het artikel voor nog meer houten keukens voor kinderen om mee te spelen.

# Handig keukentje

Tot slot vonden we bij webshop Little Thingz nog dit handige houten keukentje met een uitschuifbaar zij-aanrecht. Handig als je niet heel veel ruimte hebt of niet heel veel ruimte wilt inleveren voor het speelgoedkeukentje van je kids. Met bijgeleverde pannenset voor toekomstige chefs. 

Kinderkeuken met verschuifbaar zijblad van webshop Little Thingz. Bekijk het artikel voor nog meer houten keukentjes voor kinderen om mee te spelen.

 

Bovengenoemde webshops zijn onderdeel van de MoodKids webshopgids.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Binnen spelen, Spelen

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.