Speciaal voor kleine fans: gratis LEGO magazine

Heb jij een kleine LEGO-fan thuis zitten? Dan is het LEGO life magazine echt een hele leuke tip! Alle kinderen van 5 tot 10 jaar oud kunnen namelijk abonnee worden van dit gratis magazine. 

>> Lees hier onze andere leuke LEGO artikelen over activiteiten, spel, DIY etc

Gratis LEGO Magazine

In het magazine vind je stripverhalen, activiteiten, sneak peeks, posters, uiteraard het laatste LEGO nieuws en meer! Een abonnement aanvragen is super makkelijk. Maak als ouder een LEGO account aan, vul je adresgegeven in en het blad wordt 4x per jaar naar je huis opgestuurd. Nieuwe abonnees van het magazine maken automatisch kans op één van de 3 geschenkbonnen t.w.v. € 100 die je kunt gebruiken in de LEGO shop.

Meld je hier gratis aan 

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Sport & Spel, Spelen, Trend

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.