By 16 april 2018 Read More →

Lock Stars, de nieuwe speelgoed rage voor je kind?

Worden de Lock Stars de nieuwste speelgoed verzameltrend? Lees onze review. #speelgoed #toys #lockstars

Van het PR bureau van Hasbro kreeg ik een mailtje of ik het nieuwe -nog geheime- product Lock Stars wilde ontvangen voor een review. Zij voorspellen een nieuwe rage. Ik heb een kind dat dol is op geheimen én op pakketjes. Vooral die van speelgoedfabrikanten. 😉 Dus kom maar door.

Afgelopen donderdag ontvingen we het pakketje. En ik denk dat ze gelijk hebben voor wat betreft die rage.

Verzamelen blijft trend in speelgoed

Vorig jaar begon de speelgoedtrend van unboxing en verzamelen. Bij ons in het dorp waren de Fingerlings, LOL surpriseballen en Pokémonkaarten niet aan te slepen. Eind 2017 kwam er een nieuwe verzamelwoede bij: squishies. Een soort stressballetjes in allerlei soorten en maten. Blijkbaar waren ze begin dit jaar niet aan te slepen. Ik ben blij te kunnen melden dat die gekte ons huis heeft overgeslagen. Job hield het er bij één.

Hasbro lanceert in juni een nieuw product dat aansluit bij zowel de trend van unboxing als die van het verzamelen. Maar ook op de trend van personaliseren van je kleding en schoenen met gadgets. Meet the Lock Stars!

Review Lock Stars

De Lock Stars zijn genummerde slotjes, vermomd als figuur, die je openmaakt met je eigen persoonlijke sleuteltje. In elke verpakking zitten twee sleuteltjes. Ook vind je (achter het vraagteken op de verpakking) ook een geheime kleine buddy Lock Star (zonder slot). Die je aan je slot kunt hangen. Tevens ontvang je twee accessoires die je aan het slot kunt hangen. Of aan een armbandje of ketting. Eén accessoires zit verstopt in je Lock Star en onthult zich pas, nadat je het slotje hebt opengedaan. Daarna kun je er dus een nieuw geheimpje in doen. Geef je je vriendje of vriendinnetje ook een sleutel en kun je samen geheimpjes uitwisselen.

review Lock Stars Hasbro

Wat kun je met Lock Stars?

Ik heb Job en Sophie gevraagd wat zij zouden doen met de Lock Star. Sophie vond het een leuk slotje voor aan haar dagboek.

Of aan haar tas. Dat vond Job ook een goede.

Een hele verzameling aan zijn fietskrat leek hem ook leuk! Het begin is er. 😉

 

Waar kun je  Lock Stars kopen?

Op 1 juni verschijnt de eerste serie Lock Stars. Ze zijn dan tot en met 16 augustus exclusief te koop bij Intertoys. Daarna zijn ze echt overal verkrijgbaar. De consumentenrichtprijs is 5-6 euro per Lock Star. Elke Lock Star bevat: 1 groot Lock Stars slot, 2 sleutels, 1 Lock Star buddy en 2 accessoires.

Lock Stars verzamelen

Er zijn in totaal 104 verschillende Lock Stars verkrijgbaar. In juni verschijnt de eerste serie. Daarna wordt er regelmatig een nieuwe serie uitgebracht.

Ik ben heel benieuwd. Wat denk jij? Denk jij ook dat dit een nieuwe speelgoedrage gaat worden? Laat het ons weten op Facebook!

De nieuwe Lock Stars van Hasbro spelen in op de speelgoed verzameltrend, die zich ook in 2018 heeft voortgezet. We kregen van Hasbro een exemplaar opgestuurd. Job en Sophie hebben hem getest, vertellen je wat ze ervan vinden en laten je zien wat je ermee kan! Vanaf juni 2018 verkrijgbaar.

 

Dit artikel bevat producten die ons zijn toegestuurd voor een review.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Spelen, Speelgoed

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.