By 1 november 2017 Read More →

Jouw knuffel te koop bij IKEA?

Jouw knuffel wereldwijd in de schappen van IKEA? Dat kan! Het woonwarenhuis is weer op zoek naar nieuwe knuffelontwerpers ter ere van de Let’s Play for Change campagne.

De speelgoedbeesten van de limited collectie SAGOSKATT zijn bijzondere knuffels. Waarom? De SAGOSKATT collectie wordt door kinderen ontworpen die hebben meegedaan aan de Let’s Play for Change tekenwedstrijd.

Jouw knuffel overal verkocht

De knuffels worden nu overal in onze winkels verkocht, van Rusland tot China en Amerika. Misschien ligt jouw knuffel ontwerp er volgend jaar ook wel tussen! Van 16 oktober t/m 7 november kunnen kinderen van hun tekening bij alle IKEA vestigingen inleveren. Van de vijf beste internationale ontwerpen worden echte knuffels gemaakt die volgend jaar verkrijgbaar zijn bij IKEA winkels over de hele wereld.

De Nederlandse winnaar wordt gekozen door een bekende jury bestaande uit onder andere tekenexpert Jill Schirnhofer en War Child ambassadeur Tooske Ragas. Jill geeft je kind in onderstaande video wat tips!

 

Kijk hier voor de wedstrijdvoorwaarden en het formulier.

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Spelen, Binnen spelen

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.