Kidzzz

voor hippe ouders

Naar deze shop!

Kidzzz 2016, kindermatrassen, kindermatras, matrassen op maat,

Kidzzz is de online webwinkel voor eigentijdse en trendy baby- en kinderspullen voor de kinderkamer. Het streven is altijd unieke en nieuwe baby- en kinderspullen. Niet dertien in een dozijn, Kidzzz doet het graag anders. De producten zijn speciaal ontwikkeld, geselecteerd en gekeurd voor net dat beetje meer.

Kidzzz kindermatras & slaapcollectie

Met de eigen slaapcollectie biedt Kidzzz een stuk maatwerk voor je kids op het gebied van slapen.  Voor een wieg-, baby- of kindermatras ben je bij Kidzzz aan het juiste adres. Matrassen op maat met uniek design worden in slechts 10 werkdagen geleverd. Geproduceerd en gecertificeerd in Duitsland voor de beste kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Maar ook standaard maten voor baby en kindermatrassen worden in de eigen fabriek geproduceerd. Zo wordt de kwaliteit gewaarborgd en wordt er snel ingesprongen op de laatste trends en ontwikkelingen. In 2016 wordt de Kidzzz collectie uitgebreid met dekbedden en kussens.

Aankleding kinderkamer

Daarnaast kan je in de webshop terecht voor verdere aankleding van van de kinderkamer. Hierbij selecteert Kidzzz altijd de leukste items van verschillende international merken. Er wordt nooit klakkeloos een complete collectie van een merk ingekocht.

Denk hierbij aan het super mooie handgemaakte kilibedje van het merk Sebra, de mooie fairtrade vloerkleden van Sew heart felt en Naco. De eco vriendelijke opbergers en accessoires van DonebyDeer . De heerlijke zachte  dekentjes  van Meyco en David Fussenegger.  De grappige kussentjes van PinkNouNou en betoverende wonderlampen van Hartendief. Maar ook functionele kinderkamer inrichting zoals het de handige slaaptrainer en leeslampje van ZAZU. De automatische bedverlichting met sensor voor licht wanneer jij dat wenst. De handige opbergzakken en speelmat van Play & Go.

Ook verkoopt Kidzzz  educatief, houten speelgoed dat ook nog eens een eye catcher op de kinderkamer is.  De trommelstoelen en hockers van Baff. De loopautootjes van Wheelybug en het houten speelgoed van het merk BuitenSpeel.

Neem snel een kijkje in de webshop van Kidzzz!

[ssba]