Tafelziel

stijlvol DIY tafelkleed

Naar deze shop!

 

Tafelziel 2016 600 x 425

Dit is nog eens een stijlvolle, transparante toplaag voor de houten tafel! Je laat hem op de maat van het tafelblad snijden en daarna is je tafel iedere keer anders én beschermd.

Tafelziel

Met dit product is je tafel bestand tegen dagelijks gebruik.Het leuke aan Tafelziel is dat je de tafel nu ook kunt versieren, ‘zielen’ wordt dit ook wel genoemd. Zo breng je de tafel bijvoorbeeld helemaal in sfeer voor een verjaardag, kerst of andere feestdag.  Of maak van je tafel een persoonlijke tentoonstelling met kindertekeningen, briefjes & foto’s onder het Tafelziel.  Tafelziel heeft ook een superleuke collectie kant-en-klare decoraties ontworpen die in de webshop te koop zijn.  Wat vind je van de feestelijke verjaardagstaart (rechtsboven) op tafel? Met kaarsjes.

Of ‘hang’ je liever de vlaggetjes op? Voor meisjes & jongens. Eén kant staat vol met stoere auto’s en finish-vlaggen, de andere kant is bedrukt met vlinders en bloemetjes in de zoetste kleuren (linksonder). Liever fotolijstjes (rechtsonder) voor je meest dierbare foto’s?

Kortom, een functioneel en stijlvol product waar wij moeders blij van worden!

TIP: Verjaardag, Kerst, Pasen, Sint in het land? Creëer met dit product op feestdagen extra sfeer. Kun je hierbij inspiratie gebruiken, kijk dan eens op Tafelziel onder inspiratie.

www.tafelziel.nl

[ssba]