Kinder Wonderland

Bio, Eco & Fairtrade

Naar deze shop!

kinder wonderland

Bij Kinder Wonderland vind je de mooiste spullen voor baby’s en kinderen. En de spulletjes zijn niet alleen mooi, ze zijn ook helemaal verantwoord en veilig!

Kinder Wonderland – Bio, Eco & Fairtrade
Kinder Wonderland staat voor 100% veilige producten; de productomschrijving is uitgebreid en duidelijkheid over de gebruikte materialen is één van de belangrijkste uitgangspunten van deze webshop!

Wanneer je op zoek bent naar mooi beddengoed van biologisch katoen ben je bij Kinder Wonderland aan het juiste adres, de keuze lijkt eindeloos! Wiegdekens, ledikantdekens maar ook dekbedovertrekken voor junior- en éénpersoons-bedden.

Eigenlijk kun je eindeloos klikken en kijken tussen alle leuke spulletjes; gave posters en kaarten voor op de baby- of kinderkamer, hippe kussentjes, lieve knuffels en knuffeldoeken, bad- en bijtspeelgoed van 100% natuurrubber, maar ook babyflessen, tuitbekers en schoolbekers van verantwoorde materialen als glas of rvs zijn hier te vinden.

Kinder Wonderland voor peuters & kleuters
Ook voor de wat oudere kinderen is er genoeg: drinkbekers, hippe schooltassen of koffers, bouwstenen van volledig natuurlijk materiaal, bijzondere poppenhuizen en veel ander houten speelgoed.

Wij hebben moeite om het alleen bij klikken en kijken te houden! Jij ook?

[ssba]