Kidsware

handgemaakte decoraties baby- & kinderkamer

Naar deze shop!

Handgemaakte kinderkamer decoratie Kidsware

Vind je het ook heerlijk om de kinderkamer in te richten en op zoek te gaan naar de leukste accessoires? Dan hebben we een heel leuk merk voor je… Kidsware!

Kidsware is een hip Nederlands merk met handgemaakte decoratie voor baby- en kinderkamers. Kwaliteit staat bij Kidsware hoog in het vaandel. In de webshop kun je heerlijk neuzen in de verschillende collecties.

Voor vrolijke accessoires voor meisjeskamers ben je bij Kidsware aan het juiste adres! Wat dacht je van een te gekke spiegel waar je meisje haar verkleedkleren voor kan showen of haar dansjes voor kan uitvoeren?

Voor jongens heeft Kidsware verschillende collecties met stoere accessoires. Een kapstok om de kleren aan te hangen na een dag vol avonturen kan niet ontbreken in een jongenskamer. Er zijn meerdere kapstokken met een stoere wereldkaart en kompasje!

Gedecoreerde houten letters, kapstokken, memoborden, lampen, spiegels, decoratie vogelhuisjes, opbergblikken, spaarpotten en nog veel meer om verliefd op te worden voor de kinderkamer!

Handgemaakte kinderkamer decoratie Kidsware

[ssba]