De Gele Flamingo

verrast en inspireert je!

Naar deze shop!

Let us inspire you! Met dat credo verwent webshop De Gele Flamingo ouders, baby’s en kids met hét leukste speelgoed, stoere decoratie en hebbedingen. Bekijk deze webshop in de MoodKids webshopgids.

“Let us inspire you !” Met deze insteek wil De Gele Flamingo jullie baby’s en kids verwennen.

Het is als ouder niet altijd makkelijk om op de hoogte te blijven van de laatste trends in ‘kinderland’. Daar zorgt De Gele Flamingo dus voor. Het hele jaar lang bezoeken ze verschillende buitenlandse beurzen om continu dé leukste merken te selecteren voor jullie. Dat is gelukt kunnen wij je vertellen!

De Gele Flamingo biedt een mix van bekende merken, maar ook vooral onbekende en echt unieke items aan. Regelmatig lanceren ze als eerste webshop in België een compleet nieuw merk en daar zijn ze -terecht- trots op.

Verwen je kids met de leukste eetsetjes, bordjes, bekers en snack doosjes zodat eten echt een feest wordt. De meest populaire merken zijn: Done By Deer, Suavinex, Eef Lillemor, Oxo Tot en Sugar Booger.

Met de Gele Flamingo voelt je kind zich thuis

Elke kleine schat moet zich thuis voelen in zijn of haar eigen slaapkamer. Heerlijk slapen onder prachtige lakentjes van Elodie Details, Ooh Noo, Studio Ditte, Baby’s Only of Smallstuff. Kijk eens naar de vele schattige LED nachtlampjes, zodat die boze spoken lekker wegblijven.

Onder de categorie slaapkamer op de website kun je oneindig veel inspiratie opdoen: posters, kledinghaakjes, boekenplankjes, crazy knuffels, muziekmobieltjes, speelkleden … alles om die kleine boefjes te verwennen. Ook om te spelen is er heel wat te vinden. Rammelaars en piepspeeltjes voor de allerkleinsten van de merken Alimrose, Done By Deer, Smallstuff en Sebra. Coole rocking horses voor kleine cowboys van Kid’s Concept en Childwood. Het gamma houten speelgoed wordt continu uitgebreid met enkel de leukste toppertjes. De top sellers zijn de muziekinstrumenten van Kid’s Concept. Veel speelgoed is leuk, maar ’s avonds zien we toch graag weer een opgeruimd huis. Daarom mag een groot gamma opberzakken, -manden, -tonnen en –bakken niet ontbreken. Elodie Details, Play and Go, CarlijnQ, Code 37, Kid’s Concept, LEGO, Childhome.

Mooie en unieke spullen zijn heel leuk maar je bent ook vast op zoek naar praktische dingen die het leven net iets makkelijker maken. En praktisch kan ook mooi zijn. Kijk maar naar de bordjes en slabben van Oxo tot de cocoon bedjes van Inovi, drinkbekers van Suavinex en eetstoeltjes van Totseat.

Ook heel trots is De Gele Flamingo op hun eigen merk HOXTON kids. Deze cocoon baby nestjes zorgen ervoor dat jouw baby een veilig en geborgen gevoel heeft. In het HOXTON gamma zijn er ook (kwijl)sjaaltjes, speenkoorden, luiertasjes en fopspeentasjes in schattige en hippe prints.

Veel shopplezier!!

Bezoek de website van De Gele Flamingo voor meer inspiratie

[ssba]