Bij Kiki

voor hippe kids

Naar deze shop!

 

Bij Kiki heeft een babycollectie met grafische prints, een collectie T-shirts en longsleeves voor kids t/m 12 jaar, een gifts collectie met accessoires en cadeaus en een do-it-yourself collectie met applicaties en inkleur artikelen.

Bij Kiki heeft een babycollectie met grafische prints, een collectie unieke T-shirts en longsleeves voor kids t/m 12 jaar,  een gifts collectie met accessoires en cadeaus en een do-it-yourself collectie met applicaties en inkleur artikelen.

Studio Bij Kiki is in 2008 opgericht door Concept Designer Kiki Poulisse. De Studio heeft een veelzijdige klantenkring en werkt voor grote warenhuizen als Hema als ook voor kleinere retailers als Kitsch Kitchen en Zilch. Je kunt bij Bij Kiki terecht voor trendboeken, kleurkaarten, conceptontwikkeling, productontwikkeling en artworks. Daarnaast ontwikkelt zij een eigen kinderproductenlijn, die verkocht wordt in een eigen webshop.

Bij Kiki webshop

In de baby collectie van de webshop vind je rompertjes, mutsjes, slabbetjes, broekjes en shirtjes voor hippe baby’s: met applicaties én met prints. Ook geweldig als kraamcadeau! De kids collectie bestaat uit unieke t-shirts, longsleeves en sweaters voor hippe kids! Met applicaties en met prints, voor kids vanaf 2 maanden tot 12 jaar.

Liever zelf iets pimpen? Check dan de do-it-yourself collectie. De strijkapplicaties zijn echt onderscheidend! Ook zijn er T-shirts en  accessoires om zelf in te kleuren!

Ben je nog op zoek naar een geweldige cadeau? Bij Kiki verkoopt ook stationary, accessoires voor de baby- en kinderkamer, kussens, broodtrommels en tassen.

>>Bezoek de website

[ssba]