Speelgoed Kiki

Duurzaam & verantwoord speelgoed

Naar deze shop!

speelgoed kiki duurzaam speelgoed 2015

Voor de stenen winkel van Speelgoed Kiki moeten we afreizen naar Antwerpen, maar gelukkig heeft deze fraaie speelgoed winkel voor duurzaam speelgoed en verantwoord speelgoed ook een webshop. Ze bieden uitsluitend duurzaam speelgoed aan van de beste kwaliteit. Speelgoed zoals loopfietsen, gezelschapsspellen, houten blokken en speelgoedtreinen.

Duurzaam speelgoed

Speelgoed Kiki staat voor duurzaamheid, producten worden steeds kritisch bekeken maar ook de service staat voorop. Zo helpen ze je via de chat, mail, telefoon of sociale media bij het zoeken naar het ideale speelgoed.

De visie op spelen is een moderne visie met de goede waarden van vroeger. Speelgoed moet een kind een uitdaging bieden, het mag niet gaan vervelen en moet een kind de vrijheid geven er creatief mee om te gaan, daarom kiezen ze hier voor speelgoed dat eenvoudig is en perfect aansluit op de behoeften van elk kind.

Bij Speelgoed Kiki vind je bekende merken zoals Brio, 999games en Janod, maar ook de mooiste Franse merken zoals Djeco en Moulin Roty. Tot slot kiezen ze ook nog voor minder bekende merken die ergens in uitblinken, zoals het duurzame merk Cuboro met doordachte houten knikkerbanen.

Duurzaam speelgoed vind je online bij Speelgoed Kiki !

[ssba]