Kabouterpers

wenskaarten en nostalgische geschenken

Naar deze shop!

kabouterpers brievenbuspost moodkids

Bij Kabouterspers drukken kabouters voor jou hippe wenskaarten en nostalgische geschenken.

Het verhaal begon op een oude bloemenpers waar kabouters ’s nachts wenskaarten uit toverden. Kabouterspers heeft alles in huis om naar hartenlust te fröbelen met stempels en fraaie papierwaren van verantwoorde herkomst. Ze hebben een eigen collectie poppenkastkaarten en ansichtkaarten.

Om leven in onze buitenkamer te brengen hebben ze uiteraard tuinkabouters, tuingerei en een aanbod handgemaakte Zweedse vogelhuisjes en nestkastjes voor vlinders, vleermuizen, eekhoorns, vogels, bijen en andere insecten.

Kabouterpers

Voor kabouters van 3 tot 450 jaar hebben ze een selectie houten speelgoed en creatieve puzzels. Voor +8 hebben we wetenschappelijke proefjes en bouwpakketten. Neem alles mee op reis in een nostalgische reiskoffer of houten kist. Elk seizoen wisselt de uitgebreide collectie muziekdozen ze zijn voor elk budget beschikbaar en jij bent er vast weg van!

Geen sprookjeswinkel zonder even op adem te komen met biologische thee en honing en te genieten van ambachtelijke handzeep op natuurlijke basis.

TIP: Gratis levering vanaf € 10 in de Benelux.

www.kabouterpers.be

[ssba]