Kleefenzo.nl

muurstickers met een wauw gevoel!

Naar deze shop!

kleef en zo muurstickers

Kleefenzo.nl maakt en ontwerpt muurstickers voor kids met een groot “wauw” gevoel. De muurstickers van Kleefenzo.nl zijn meestal de eyecatcher van de babykamer of kinderkamer. De veelal grote en opvallende afmetingen, maar ook zeker de leuke mogelijkheid om de muursticker te personaliseren met een eigen naam of tekst maakt de muursticker origineel en uniek.

Alle items worden ontworpen in eigen studio. Kleuren en trends kunnen op deze manier op de voet worden gevolgd. Zo ben je altijd verzekerd van een eigentijdse muursticker. De materialen van nu, zoals sloophout, linnen, canvas, breiwerk enz. komen momenteel veel terug in de ontwerpen.

Ook de materiaalkeuze van de muurstickers is uniek: zelfklevend textiel. Niet zomaar een plastic stickertje, maar top kwaliteit met een mooie, matte structuur. De stickers zijn scheurvrij en heel makkelijk te plaatsen op vrijwel alle gladde ondergronden. In een paar minuutjes geef je de kinderkamer een andere look en als de sticker na een aantal jaren verwijderd moet worden, dan is dat geen probleem. Deze speciale kwaliteit laat geen lijmresten achter en zal de ondergrond niet beschadigen. En dat is vaak wel het geval bij andere kwaliteiten, omdat de lijm gaat verharden na verloop van tijd.
Zit er structuurverf of spachtelputz op de muur? Op deze ruwe ondergrond kan normaal gesproken geen muursticker geplakt worden, maar ook daar heeft Kleefenzo.nl iets op bedacht: De posterpanelen. Een mooi en sterk materiaal dat een slim klemsysteem gebruikt voor de bevestiging.

Kleefenzo.nl maakt het inrichten van de kinderkamer nog makkelijker door complete voordeel sets aan te bieden. Hierin vind je niet alleen muurstickers, maar bijvoorbeeld ook een bijpassend dekbed overtrek en een bijpassende hanglamp. Ook deze items komen vaak uit eigen studio en productie. Zo zijn de hanglampen 100% handwerk.

Dus ben je bezig met de inrichting van de kinderkamer en zoek je iets leuks voor op de muur? Kijk dan eens naar de babykamer muurstickers of kinderkamer muurstickers van Kleefenzo.nl en laat je inspireren!

[ssba]