Greatat8

Hippe en creatieve merken

Naar deze shop!

greatat8

Greatat8

Greatat8 is een webshop voor baby- en kinderkleding tot 12 jaar. Speelse en creatieve kinderen voelen zich zeker in hun nopjes bij Greatat8.

In onze collectie ontdek je een leuke mix van kleine verrassende merken en  labels:  Mini Rodini, bobo choses, emile et ida , lion of leisure, picnik, popupshop, soft gallery, boys&girls ….

Stuk voor stuk collecties die de taal van onze kinderen spreken. Kinderen vinden hier kleertjes die passen bij hun persoonlijkheid, creativiteit en stemming. Een comfortabele outfit om lekker in te ravotten of te relaxen.  Een grappige of fantasierijke print om heerlijk bij weg te dromen. Een elegante jurk om te stralen op een feestelijke dag. Een stoere trui of broek voor een coole urban outfit.

Onze kleertjes worden met veel zorg uitgekozen. Wij kiezen niet voor massaproductie, maar voor unieke en kwaliteitsvolle labels. Een belangrijk selectiecriterium is het ethisch en duurzaam verhaal achter de merken.  Biologisch katoen, gerecycleerde materialen en een menswaardige productie zijn maar één van de vele factoren die hierbij een belangrijke rol spelen.

Shop je liever niet online, dan ben je ook van harte welkom in onze winkel 8 te Leuven (België). We staan je graag bij met advies en zoeken samen een gepaste outfit.

Feel great at 8!

TIP: Op zoek naar een fijne aanbieding? Shop dan in de outlet!

[ssba]